23948sdkhjf

Novo Nordisk fortsætter: Bygger nyt kontor og stor parkeringskælder

I denne måned påbegynder Novo Nordisk en yderligere udvidelse af faciliteterne i Kalundborg, hvor en ny kontorbygning med plads til 500 medarbejder skal stå klar i 2026

Novo Nordisks vokseværk fortsætter.

Fredag eftermiddag kunne medicinalvirksomheden oplyse, at man udvider faciliteterne med en ny kontorbygning i Kalundborg.

- Set i lyset af de samlede investeringer i udvidelsen af vores produktionsfaciliteter i Kalundborg er tiden inde til, at vi bygger nye, tidssvarende kontorfaciliteter. Med den nye bygning ser vi frem til et endnu bedre arbejdsmiljø og samarbejdsmuligheder, siger produktionsdirektør for Novo Nordisk Manufacturing i Kalundborg, Michael Hallgren, i en pressemeddelelse.

5E Byg er totalentreprenører på projektet og arbejder sammen med Ingeniør'ne og arkitektfirmaet Christensen & Co., mens 1:1 landskab står for landskab og udearealer.

Et stort aktiv for byggebranchen

At Novo Nordisk udvider forretningen på ny kommer næppe som en overraskelse.

For nylig kunne man i DI's Brancheanalyse læse, at medicinalgiganten, der er blandt verdens mest værdifulde selskaber, både et stort aktiv for både den danske byggebranche og Danmarks økonomi som helhed.

Medicinalgiganten annoncerede ved sidste års udgang, at man frem mod 2029 regner med at udvidelse selskabets produktion i Kalundborg og dermed beskæftige 3.000 i byggebranchen årligt.

I forvejen har Novo Nordisk gang i byggerier for mere end 60 mia. kr.

- Vi oplever netop nu et historisk stort aktivitetsniveau i Kalundborg. Samlet set er der tale om investeringer i support og hjælpefunktioner i størrelsesordenen cirka 4 mia. kr., hvori de udmeldte investeringer for køle- og varmeringen og det miljøtekniske anlæg er inkluderet, lyder det videre fra produktionsdirektør Michael Hallgren.

Byggeriet, der fordeler sig over 12.625 kvm og skal rumme 500 arbejdspladser, starter i denne måned. Den nye kontorbygning forventes at være indflytningsklar i løbet af første kvartal af 2026.

Novo Nordisk oplyser desuden, at der også skal bygges et parkeringshus med plads til mere end 1.300 biler.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156