23948sdkhjf

A. Enggaard overtager stort Pihl-byggeri

Bygherrekredsen bag Navitas-byggeriet i Aarhus har indgået aftale med A. Enggaard om at færdiggøre entreprisen efter Pihl & Søn. Byggeriet går i gang igen i dag.
Da entreprenørselskabet Pihl & Søn den 26. august 2013 indgav konkurs-begæring begyndte bygherrekredsen bag Navitas-projektet på havnefronten i Aarhus straks at arbejde på en løsning for at færdiggøre byggeriet hurtigst muligt og med mindst muligt økonomisk tab.

På den baggrund blev der i går onsdag den 25. september indgået en aftale med entreprenørselskabet A. Enggaard om at færdiggøre Navitas-byggeriet, som er cirka 80 procent færdigt. A. Enggaard har indgået aftale med hovedparten af de centrale underentreprenører, som tidligere har arbejdet for Pihl & Søn på Navitas-byggeriet.

Mindre merudgift
Det er aftalt med A. Enggaard, at det færdige byggeri afleveres til bygherrekredsen den 26. juni 2014, så det står klar til semesterstart i september 2014, hvor mere end 2.000 ingeniør- og maskinmesterstuderende tager huset i brug.

- Vi har haft en god og konstruktiv dialog med A. Enggaard og er meget tilfredse med, at byggeriet ikke bliver væsentligt forsinket. Vi er overbeviste om, at vi her har fundet den absolut bedste løsning på en meget kedelig situation, udtaler Niels Christian Sidenius, adm. direktør i Incuba, på vegne af bygherrekredsen.

Den nye løsning på færdiggørelsen af byggeriet vil betyde en begrænset merudgift for bygherrekredsen i forhold til, hvad der er forudsat i kontrakten med Pihl & Søn, idet størstedelen af de konstaterede meromkostninger dækkes af den garanti, som Pihl & Søn stillede ved byggeriets opstart.

A. Enggaard er involveret i flere større projekter i Aarhus. Blandt andet CeresByen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094