23948sdkhjf

Nyt forum for tagdækning

Flere rapporter om byggefejl har sendt taget til tælling som en af synderne, derfor har Dansk Standard...
Flere rapporter om byggefejl har sendt taget til tælling som en af synderne, derfor har Dansk Standard fra årsskiftet oprettet et nyt forum for tagdækning.

Det nye udvalg skal ruste tagbranchen til de kommende års store udfordringer. Udgangspunktet for det nye udvalg ”Forum for tagdækning” er, at taget som husets femte facade ikke blot er den øverste del af tagkonstruktionen, men en vigtig og integreret del af hele bygningen.

Udvalget under Dansk Standard vil fungere som netværk og spille en aktiv rolle som formidler af samarbejde og viden om tagdækning. Samtidig vil udvalget varetage det danske standardiseringsarbejde på området og være branchens kontakt til europæisk standardisering.

De kommende år byder på en række udfordringer for tagbranchen. En ny klassifikationsordning for materialer til undertage (DUKO) har set dagens lys, rapporter om byggefejl har udpeget taget som én af synderne, der er kommet nye brandkrav, og nye europæiske standarder bl.a. med krav om CE-mærkning er enten vedtaget eller på vej til at blive det.

”Forum for tagdækning” har foreløbig deltagere fra Dansk Byggeri, Kalk- og teglværksforeningen, Tagpapbranchens Oplysningsråd, Teknologisk Institut, Dansk Eternit Holding, DC-System Insulation A/S, Dyrup A/S, Isopal A/S, Decra A/S, Lafarge Roofing A/S, Rockwool International A/S og VELUX A/S.

Kilde: Dansk Standard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14