23948sdkhjf

Hotelbyggeri officielt indledt i Aalborg

Entreprenørvirksomheden A. Enggaard skal opføre det nye hotel ved Aalborg Lufthavn, Bühlmann Airport Hotel, med Bjørk & Maigård som arkitekt.
Der var glæde i Aalborg Lufthavn i går, da der blev taget første spadestik til byggeriet af det nye Bühlmann Airport Hotel. Byggeriet er dermed officielt i gang. Det skriver lufthavnen.

Det er A. Enggaard og familien Bühlmann, som i samarbejde realiserer projektet. A Enggard står for byggeriet, som er tegnet af arkitektfirmaet Bjørk & Maigård, mens familien Bühlmann kommer til at drive hotellet.

Læs mere: A. Enggaard skal bygge lufthavnshotel.

Det var Asger Enggaard, Peter Christian Jensen, Anemette Bühlmann og Henning G. Jensen som i dagens anledning holdt spaden.

Klar til de første gæster i oktober 2014
Hotellet får i første omgang 64 dobbeltværelser - alle med de faciliteter et moderne hotel kræver i dag, og samtidig forberedes der til yderligere 52 værelser i en etape 2. Hotellet opføres med hyggelig lounge og bar område, som endvidere fungerer som morgenmadsrestaurant i dagtimerne. Samtidig er der mulighed for at leje kontorlokaler på dags-, uge- eller månedsbasis.

Hotellet vil stå færdigt til at tage i mod de første gæster 1. oktober 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078