23948sdkhjf

Jerslev har rejst en ny hal

Byggeriet ved Toftegårdsskolens hal i Jerslev går planmæssigt - klar til indvielse 29. november.
En ny hal har rejst sig i forlængelse af Toftegårdsskolens hal i Jerslev. Væggene mellem den gamle og den nye hal er netop blev væltet, og formand for styregruppen Hans Henrik Thomsen forsikrer, at hallen står klar til indvielsesfesten 29. november.

Fredag aften er der sponsorløb i Jerslev til fordel for det nye hal-projekt. De penge som børn, unge og ældre tramper ind i løbet af aftenen skal bruges til inventar i den nye hal.

- Vi har mega-travlt, og det bærer huset også præg af. Der er håndværkere i gang alle steder, men det kører helt efter planen, siger Hans Henrik Thomsen.

Projektet med alt inklusiv koster 10,9 millioner kroner, og disse penge er ikke helt i kassen endnu. Der mangler fortsat godt 1, 1 millioner kroner, og folkene bag projektet søger videre. Når de ikke i mål, er der enighed om at finansiere restbeløbet via besparelse og låneoptagelse.

Ti år på vej
Oprindeligt var håbet, at hallen kunne stå klar til sæsonstart efter sommerferien i år, men dette ønske viste sig at være urealistisk. Derfor er foreningerne - inklusiv gymnastikforeningen med 300 medlemmer - startet med aktiviteterne i den gamle gymnastiksal, som tidligere år.

Da cafeteriet blev bygget for 15 år siden, snakkede lokale ildsjæle allerede om at bygge en gymnastiksal ved hallen for at samle aktiviteterne.

- Det er nok ti år siden, vi begyndte at snakke om det her projekt, som nu bliver en realitet. Så vi er glade. 29. november bliver en dejlig dag, siger Hans Henrik Thomsen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11