23948sdkhjf

Tag til ELMIA Messe med CFU

I forbindelse med Danmarks Eksportråds satsning på at introducere nye eksportører på nærmarkederne arrangerer Ambassaden i Stockholm i samarbejde med CFU Center for Underleverandører en dansk fællesstand på ELMIA, hvor der kan opnås 50 % tilskud fra Danmarks Eksportråd.
Har du mod på at tage på ELMIA Messe i Sverige, men har du ikke tid til at arrangere opbygningen af en stand, så har Center for Underleverandører og den danske ambassade i Stockholm løsningen. Som noget nyt er CFU og Den danske Ambassade gået sammen om at lave en fællesstand.

Fordelen ved at deltage på fællesstanden er, at der bliver sørget for alt det praktiske arbejde. Ambassaden står for den løbende kontakt med ELMIA og er ansvarlig for opbygning af en nøglefærdig stand således, at alt er på plads ved messens åbning. Det er dog de udstillende virksomheders ansvar at medbringe de produkter, der skal udstilles og udsmykke sine stande med plancher og andet udsmykningsmateriale

50 % rabat
Fællesstanden er på ca. 240m2, og deltagerne vil kunne reservere standmoduler à ca. 9m2. Det resterende areal vil fungere som et fællesareal. Prisen for deltagelse med 50 % tilskud for en stand på 9m2 vil være ca. 25.000 kr.

Forud for messen vil der i Odense blive arrangeret et forberedende informationsmøde for de deltagende virksomheder. Ambassaden og CFU vil præsentere messen og give gode råd og tips om deltagelsen, om Sverige og om forskelle i forretningskulturen mellem Danmark og Sverige samt besvare øvrige spørgsmål.

Ambassaden står for reservation af hotelværelser for de deltagende virksomheder i tæt afstand til messen. Dog står deltagerne selv for hoteludgifter, der ikke er omfattet af messepakken.

Fælles præsentation
Ambassaden udarbejder en fælles præsentation af fællesstanden og de deltagende virksomheder. Præsentationen vil blive fremsendt til en række udvalgte potentielle svenske kunder. Ambassaden vil for hver deltagende virksomhed identificere ca. 50 potentielle kunder, som vil få tilsendt præsentationen samt en invitation til at besøge messen. Derudover vil CFU indsamle katalogtekster til udstillerkataloget fra de deltagende virksomheder, som dernæst vil blive oversat til svensk af ambassaden.

Tilmelding sker ved at kontakte Center for Underleverandører via mail: eller Center for Underleverandører, Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

ELMIA Subcontractor er med sine 1.200 udstillere samlet i fire haller fordelt på over 17.000 m, Nordeuropas største og mest betydningsfulde rendyrkede underleverandørmesse. Messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra den svenske industri. I 2006 var der lidt mere end 15.000, der besøgte messen.

Kilde: Center for Underleverandører

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078