23948sdkhjf

S. Guldfeldt overtager Skanskas renoveringsafdeling på Fyn

Det fynske håndværkerfirma S. Guldfeldt Nielsen overtager pr. 1. juli Skanska Danmarks fynske renoveringsafdeling. 120 medarbejdere samt afdelingens igangværende projekter flyttes over i en selvstændig enhed under S. Guldfeldt Nielsen.
Overtagelsen er en direkte konsekvens af, at Skanska Danmark fremover fokuserer på egne udviklingsprojekter og anlægsopgaver - og derfor ikke tager nye bygge- og renoveringsopgaver i Jylland og på Fyn.

- Vi har valgt at fokusere vores forretning, og som en konsekvens heraf stopper vi for vores renoveringsaktiviteter på Fyn. Derfor er vi meget glade for, at vi sammen med S. Guldfeldt Nielsen har fundet en løsning, så vores mange medarbejdere i renoveringsafdelingen kan beholde deres arbejde - blot under et nyt navn, siger Skanska Danmarks administrerende direktør Jan-Gunnar Glave, der er åben overfor lignende overtagelser på det jyske marked.

Ejer af S. Guldfeldt Nielsen, Claus Larsen, glæder sig til at overtage Skanskas velfungerende renoveringsafdeling på Fyn. Han er samtidig glad for at Skanskas ledelse har vist stor forståelse for at holde sammen på de dygtige renoveringsfolk.

- Jeg er glad for, at vi kan bevare renoveringsafdelingen i Odense. Det er virkelig en stærk enhed med stor goodwill i lokalsamfundet. Med overtagelsen kommer S. Guldfeldt Nielsen til at stå endnu stærkere på det fynske marked, siger han og understreger, at renoveringsafdelingens igangværende projekter overtages, og at kunderne kan være sikre på, at projekter bliver udført som aftalt.

Arne Lylover vil være daglig leder af renoveringsafdelingen, der udover det nuværende fokus på renoverings- og serviceopgaver også vil udføre nybygningsprojekter fremover.

Skanska og S. Guldfeldt Nielsen har tidligere indgået aftaler af lignende karakter. I 2005 overtog S. Guldfeldt Nielsen med succes Skanskas tømrer- og snedkerafdeling i Svendborg.

- Det har været vigtigt at finde en aftager, der både har evnen og viljen til at tage hånd om medarbejderne i renoveringsafdelingen. Det ved vi, at S. Guldfeldt Nielsen kan, siger Jan-Gunnar Glave.

Kilde: Skanska - www.skanska.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078