23948sdkhjf

Skou Byg overtager Georg Wohlers

Skou Gruppen, der har planer om at nå en omsætning på 100 mio. kr. inden for et år, har netop overtaget tømrer- og snedkervirksomheden Georg Wohlers.
Tømrer- og snedkervirksomheden Georg Wohlers er netop blevet opkøbt af Skou Gruppen A/S – en tømrer- og snedkervirksomhed, der ventes at nå en omsætning på 70 mio. kr. i år.

- Vi overtog for nogle år siden producenten Pandang på Frederiksberg, der producerer reoler og skabe i høj kvalitet og individuelt tilpasset. Det gav os opskriften på, hvordan vi kan opkøbe og tilpasse virksomheder, så de udvikler sig og bliver endnu bedre og i øvrigt også profitable. Derfor har vi længe kigget efter en tømrer- og snedkervirksomhed, som havde kvalitet som varemærke, og det blev Georg Wohlers A/S, hvor den tidligere ejer har ønske om at sælge til folk, der har forståelse for virksomhedens traditioner, siger Martin Skou, der ikke afviser, at flere opkøb er undervejs.

Georg Wohlers har tidligere haft til opgave at renovere gamle og fredede bygninger samt at opføre institutionelle og kommunale bygninger.

Tidligere har Skou Gruppen også købt firmaet Jens Venø Nielsen i Hørsholm, der har fokus på hovedentrepriser og større tømrer/snedker entrepriser.

Kilde: Licitationen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095