23948sdkhjf

Bedre arbejdsmiljø i nye ‘let-produkter’ fra maxit

200 kilo – hver dag. Så meget kan en murer gennemsnitligt reducere sit daglige løft – takket være de nyudviklede premix-produkter fra maxit. De første produkter præsenteres på Byggeri 2008.
Blandt nyhederne Maxit præsenterer på Byggeri 2008 er markante og arbejdsmiljøvenlige produkter inden for mørtel- og letbeton: Let opmuringsmørtel, let pudsemørtel og let beton.

Premix-produkterne er iblandet de kendte Leca® letklinker, og de luftfyldte klinker reducerer vægtfylden i det færdige materiale, så vægten af det færdigblandede produkt reduceres med 20-25 procent.

Vægtreduktion betyder meget for den murer, der på en arbejdsdag opmurer helt op til 1.000 sten. Skønsmæssigt skal han løfte cirka 200 kilo mindre pr. dag, og det siger sig selv, at belastningen af ryg, skuldre og håndled dermed reduceres mærkbart.

Det nye sortiment præsenteres på byggefagmessen ’Byggeri 08’, og på maxits stand vil gæsterne ved selvsyn kunne konstatere de arbejdsmæssige fordele, der er forbundet med at bruge den nye, lette opmuringsmørtel. På den arbejdende stand er der demonstration af de nye premix-produkter, og i den forbindelse kan besøgende selv prøve at mure med de nye produkter.

Maxit findes på stand nr. 5405 i Hal D.

Kilde: Maxit

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078