23948sdkhjf

Forbedret kvalitet - Tagpap uden sand

Lav vægt, flot finish, stor vedhæftningsstyrke og lav risiko for dampbuler - Det lyder næsten for godt til at være sandt. I forbindelse med Byggeri 2008 vælger tag- og facadevirksomheden Icopal at sætte fokus på tagpap med SYNTAN. Besøg virksomheden på stand A-0628.
I forbindelse med Byggeri 2008 vælger tag- og facadevirksomheden Icopal at sætte fokus på tagpap med SYNTAN. Den allerede velkendte 500-serie er blevet videreudviklet og fremstår med en række interessante fordele.

Lav vægt betyder nem håndtering på taget
Icopals populære tagpap er blevet videreudviklet, og virksomheden er nu klar til at gå sommeren i møde med en række vægtige fordele, når kunderne vælger tagpap fra Icopal.

Produktion af tagpap har traditionelt inkluderet brug af sand. Sand vejer imidlertid forholdsvis meget, og med de senere års stigende fokus på et godt arbejdsmiljø, er vægten af tagpap blevet en stadig vigtigere parameter. Vi har derfor videreudviklet vores produkter inden for tagpap og kan nu tilbyde Icopal tagpapruller uden sand, og i en væsentlig lavere vægt. Dette er både under transport og håndtering en stor fordel, lyder meldingen fra produktteknisk chef Klaus Røder fra Icopal Danmark a/s.

SYNTAN giver flere fordele
Vi har valgt at producere alle produkterne i den populære 500-tagpapserie med SYNTAN. SYNTAN er en tynd akrylcoating, der har den fordel, at der – ud over den lavere vægt – opnås en større vedhæftningsstyrke mellem de enkelte lag i tagpapdækningen samtidig med, at SYNTAN ikke, som sand, kan opsuge fugt. Desuden elimineres risikoen også for, at der opstår skadelig delaminering og eventuelle dampbuler.

I montagesituationen vil kunderne desuden opleve, at SYNTAN vil virke som et varmeskjold, der minimerer risikoen for trædemærker i overfladen, hvilket samtidig sikrer et visuelt pænere resultat. Endelig fremhæver Klaus Røder, at især Base-produkterne er blevet mere behagelige at arbejde med og væsentligt sikrere at færdes på, da de ikke længere indeholder løst sand på oversiden.

Se og rør Icopals tagpap med SYNTAN
I dagene den 26.-29. februar udstiller Icopal tagpapprodukterne på Byggeri 2008 i Fredericia Messecenter på A-0628. Vi har valgt at udstille vores tagpap på et udstillingstag, så de besøgende kan komme helt tæt på og røre ved produktet, siger Klaus Røder.

Garantien er et PLUS
Icopal er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Med de forbedrede tagpapprodukter er Icopal yderligere i front, når det gælder nyudvikling og kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder både oplever en høj kvalitet, god service og ikke mindst en stor grad af tryghed, når de vælger en Icopal-løsning. Derfor har vi for nylig indført Icopal PLUS Garanti®, som er en 15-årig totalgaranti, der dækker såvel materialer, udførelse som eventuelle følgeskader. Garantien opnås ved at vælge en godkendt PLUS-entreprenør og en PLUS-tagløsning med vores tagpapprodukter i 500-serien, lyder det fra Klaus Røder.

Kilde: Icopal

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096