23948sdkhjf

Carsten Koch sætter sig for bordenden i stort udviklingsprojekt

Den tidligere skatteminister er ny formand for Nærheden.
Den nye formand afløser Mads Lebech per 1. juni 2015. Carsten Koch bliver ny formand for Nærheden, der er selskabet bag udviklingen af 65 hektar ny by syd for Hedehusene. Hermed afløser han Mads Lebech, der har valgt at træde ud af NærHedens bestyrelse på grund af nye ansvarsområder i andre bestyrelser.

Den tidligere skatteminister og direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond og nuværende bestyrelsesformand i byudviklingsselskaberne FredericiaC og By & Havn, ser frem til at sætte sig i stolen:

- Udviklingen af NærHeden befinder sig i en afgørende fase, hvor mange store beslutninger skal træffes inden vi senere på året kan vedtage en overordnet udviklingsplan for den nye bydel. Der er allerede gjort et stort og kompetent stykke arbejde, og jeg ser frem til at bidrage til at føre de høje ambitioner ud i livet, siger den nye bestyrelsesformand.

Noget af det første byggeri i den nye bydel bliver en visionær skole og en ny hal til springgymnastik. Størstedelen af byggeretterne i NærHeden vil dog blive solgt med henblik på byggeri af tætte lave energirigtige boliger. I Indretningen af byen lægges der stor vægt på, at beboerne skal have nemt ved at komme rundt, møde hinanden og være aktive i by og landskab. De første beboere kan flytte ind om et par år.

Samtidig indtræder CFO i Realdania By, Dorthe Frilund Jensen, i Nærhedens bestyrelse som afløser for chefkonsulent i Realdania By, Filip Zibrandtsen. Herudover består NærHedens bestyrelse af Michael Ziegler, Thomas Bak og Peter Cederfeld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094