23948sdkhjf

Se listen: De solgte flest typehuse i 2014

Typehusproducenterne klarede sig overordnet godt sidste år. Se her, hvem der solgte flest huse.
De danske typehusproducenter havde et pænt 2014-regnskabsår, hvor 30 af de mest toneangivende virksomheder forbedrede bundlinjen med 17 procent til 255 mio. kr.

Det fastslog Licitationen – Byggeriets Dagblad i en brancheanalyse sidste uge.

Læs brancheanalysen: Typehusproducenter jubler over opblomstring

Læsset trækkes især af HusCompagniet, som med 1.010 solgte huse og et overskud på 170 mio. kr. på driftsresultatet atter markerede sig som branchens største. Herefter følger Lind & Risør på en lige så sikker andenplads med et driftsresultat på 57 mio. kr. i 2014.

Næsten samme mønster tegner sig, når typehusproducenterne rangeres efter hvor mange huse, de solgte i 2014. Det viser hosstående liste, som er lavet på baggrund af de 30 typehusproducenter, der er med i brancheanalysen.

10 af disse har valgt ikke at deltage med salgstal. Det drejer sig om Benée Huse, Bülow Huse, Comfort Huse, F.B.A. Huse, K.F.S. Boligbyg, Levehuse, Menzer & Kristensen, Milton Huse, Radius Byg og Trelleborg Helårshuse-Fritidshuse, mens de resterende 20 enten har besvaret Building Supplys henvendelse eller oplyst salgstallene i enten årsrapporter eller på hjemmesider.

Typehusproducenter jubler over opblomstring

Opsvinget har bidt sig fast, lyder det fra typehusproducenterne. Flere melder allerede om stopfyldte ordrebøger for resten af 2015.

Læs hele brancheanalysen fra Licitationen - Byggeriets Dagblad her.
Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141