23948sdkhjf

LM Byg skal bygge råhus for Skanska

Greve-entreprenøren kommer på arbejde ved Amager Strand, hvor Skanska opfører et 42.000 kvadratmeter stort boligbyggeri.
LM Byg A/S kunne forleden sætte underskrifter på en aftale med Skanska A/S om udførelse af råhusentreprisen på et projekt med 430 boliger ved Amager Strand.

Der er tale om et 42.000 kvadratmeter stort byggeri, bestående af fire boligblokke og et 14 etagers højhus samt parkeringsanlæg til 210 biler. Hele herligheden opføres over fem etaper med forventet afslutning i 2018

Det er en af de hidtil største opgaver i LM Bygs snart 30-årige historie, og administrerende direktør Carsten Mindegaard lægger ikke skjul på sin stolthed over, at hans virksomhed i stigende grad vælges som råhusentreprenør på større byggerier.

- Flere gange om ugen ringer bygherrer uopfordret og indbyder os på baggrund af anbefaling fra andre til at være med i realisering af deres byggerier, tidligere bygherrer vender tilbage efter mere, og vi står stærkere end nogensinde i udbudskonkurrencer om de større byggeopgaver, siger han.

Styrer mod ny regnskabsrekord
LM Byg er i årets første seks måneder blevet prækvalificeret til byggerier for mere end én milliard kroner, og virksomheden har opgaver på ordreblokken til en samlet værdi, der ligger et godt stykke over en kvart milliard kroner.

Carsten Mindegaard forventer på den baggrund, at LM Byg kommer ud af regnskabsåret 2015 ind med ny rekord i både omsætning, indtjening og antal ansatte.

- Konkurrencen er massiv, men vi oplever stigende efterspørgsel på mellemstore entreprenører med økonomi og kompetencer til at håndtere en stor specialiseret egenproduktion indenfor beton og råhusbyggeri, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094