23948sdkhjf

Danske solceller vises frem for hele verden

Komproment har nyudviklede facadesystemer og integrerede tagsystemer med i kufferten til Paris og COP21. Her skal virksomheden være klimaambassadør for Dansk Byggeri.
Fra weekenden kickstarter verdens ledere COP21 i Paris.

Her vil også Dansk Byggeri byde ind på bygge- og anlægsbranchens bidrag til at holde det globale klima i skak. Nemlig på Conference Climate Change Construction Solutions , der finder sted den 4. december i Paris, hvor blandt andre Komproment skal levere input om innovative solcellesystemer.

Komproment – det gode eksempel
Komproment udvikler og producerer avancerede, integrerede solcellesystemer. Direktør Niels Heidtmann er inviteret til Paris for at præsentere virksomhedens system og mangeårige erfaringer.

- Det er en meget spændende ting for en virksomhed som Komproment at få lov til at vise, hvad vi kan i et internationalt forum. For os har det været et klart mål at skille os ud, blandt andet ved at skabe ikke bare et avanceret system, men også et system, der er til at holde ud at kigge på. Det er nødvendigt, hvis vi skal have kunderne med, siger direktør Niels Heidtmann forud for konferencen.

Komproment vil på konferencen præsentere tre vigtige nyheder, nemlig nyudviklede og ventilerede facadesystemer, et tagsystem, der integrerer såvel solceller som ventilation og endelig de innovative samarbejder, som virksomheder har opbygget med førende arkitekter om nye solcellekoncepter.

Danmark har meget at byde på
Det passer således godt ind i særkonferencen, hvor den europæiske byggebranche netop sætter fokus på, hvordan vi skaber et moderne samfund med løsninger, der holder CO2-udledningen nede.

- Og Danmark har her meget at byde på, og derfor dejlig, at vi kan få en virksomhed, som Komproment med i det officielle program, som eksempel på, hvad den danske byggeindustri formår, når det handler om at skabe innovative energiløsninger, siger international chef hos Dansk Byggeri, Henriette Thuen.

Hun deltager selv på konferencen og håber at politikerne får øjnene op for de muligheder der ligger hos byggebranchen.

- Jeg håber at høre meget om energifokus på byggeri og infrastruktur, som en del af løsningen. Det er fortsat sådan, at den billigste og bedste energi er den, der ikke bruges, og vi ved jo, at der findes masser af innovative løsninger i byggeriet, både når der tales energirenovering, energieffektivisering og klimatilpassede løsninger, siger Henriette Thuen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109