23948sdkhjf

Se listen: De skal bygge på Nykøbing F. Sygehus

Når sygehuset skal udvides for 232 millioner, vil de fleste firmaer være fra Lolland-Falster og Sydsjælland. Resten har lokale afdelinger i området.
I bestræbelserne på at give mindre, lokale virksomheder mulighed for at være med, valgte Nykøbing Falster Sygehus at udbyde den kommende udvidelse i fagentrepriser.

De 11 entrepriser:
Bo-Hus A/S (byggeplads)
TB Entreprise A/S (nedrivning, jord, kloak, beton, betonelementer)
Bo-Hus A/S (murer)
Bo-Hus A/S (tømrer, blik, tag)
Wicotek Kirkebjerg A/S (VVS)
Bravida Danmark A/S (ventilation)
Siemens A/S (CTS)
Enelco ApS (el-installationer og solceller)
LH-Gulve A/S (gulv)
Malermester Willi Becke (maler)
Bo-Hus A/S (glaslukninger)
- Det er et stort byggeri til 232 millioner kroner, og man skal være en meget stor entreprenør for at kunne klare alle dele af processen. Men vi har valgt en model, der giver muligheder til flere mindre virksomheder, siger stabschef på sygehuset, Michael Værnhøj.

Missionen er i høj grad lykkedes, idet syv ud af 11 entrepriser er gået til firmaer med hovedadresse på Lolland-Falster eller Sydsjælland. De resterende er gået til firmaer med lokalafdelinger i området. Bo-Hus A/S fra Nykøbing Falster er topscoreren med hele fire entrepriser.

Præcertificeret til DGNB
Opgraderingen af Nykøbing F. Sygehus til akutsygehus omfatter en udvidelse på cirka 7.000 kvadratmeter, som er tegnet af White Arkitekter med Lyngkilde som rådgivende ingeniør. Projektet er præcertificeret til DGNB, hvilket understreger byggeriets høje miljømæssige kvalitet.

Første spadestik tages den 14. marts, men allerede i uge otte begynder byggepladsen at tage form. Når byggeriet er færdigt i foråret 2018, får patienterne adgang til en udvidet akutafdeling med sengepladser i det nye byggeri samt nye og bedre rammer for intensivpatienter og hjertepatienter.

Nykøbing F. Sygehus er et af Region Sjællands fire akutsygehuse og vil tage sig af 150.000 borgere i Guldborgsund, Lolland og Vordingborg Kommune.

Rettet den 26. januar 2016 med opdateret liste over vindere af fagentrepriser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094