23948sdkhjf

Cembrit fornyer pladekoncept

Nye produktnavne og bedre mulighed for skræddersyede leverancer skal løfte salget af facadeplader.
Med en trecifret millioninvestering i Ungarn som afsæt giver Cembrit nu sit pladeprogram en opgradering.

Alle facadeplader får nye navne, der afspejler den enkelte plades karakteristika i overflade, farve og egenskaber. Pladeprogrammet kommer fremover til at bestå af fire overfladetyper – Patina, Cover, Solid og Transparent – som hver især leveres i et større antal farver.

- Vi må erkende, at folk har haft svært ved at gennemskue sortimentet. Det ændrer vi på med en ny navnestruktur, som refererer til pladernes karakteristika og udseende, fortæller administrerende direktør Mogens Fisker.

Det nye fabriksanlæg i Ungarn er først og fremmest designet til 'special making', det vil sige skræddersyede facadeløsninger inden for blandt andet perforering, farvesammensætning, skæring, boring af huller til montage og meget mere. Det gør Cembrit i stand at give arkitekter, entreprenører og bygherrer langt større frihed til at sammensætte den løsning, der passer til netop deres projekt.

- Vi går ikke ud og revolutionerer markedet, men vi er med til at skubbe på en udvikling, der går i retning af mere skræddersyede løsninger. Det lette byggeri er i vækst, og ikke mindst arkitekterne ønsker sig en høj grad af valgfrihed. Det forsøger vi at imødekomme. Den hæmmende faktor bliver, om de projekterende er i stand til præcist at definere, hvad de vil have, siger Mogens Fisker.

Den nye fabrik skal udelukkende producere facadeplader i fibercement og har en årlig kapacitet på mere end 2 millioner kvadratmeter. De fysiske rammer er i øvrigt tilrettelagt, så der er mulighed for at udvide kapaciteten efter behov.

Fabrikken er indrettet således, at hver enkelt ordre fremover vil blive håndteret individuelt. takket være et intelligent, lean-optimeret produktionssetup betyder det samtidig, at leveringstiden fremover bliver kortere, og at ordrerne pakkes i monteringsklar rækkefølge, så workflowet på selve byggepladsen også optimeres og effektiviseres, tilføjer Mogens Fisker.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125