23948sdkhjf

Et stort boligbyggeri tager form

397 lejligheder skyder op i ny Aarhus-bydel. Se billeder fra byggeriet her.
Flere nye beboere på Havneholmen i Aarhus kan snart flytte ind, når anden af i alt tre etaper nu står færdig til indflytning.

Anden etape udgør 239 af de i alt 397 lejligheder, som projektet består af. I april var der indflytning i de første 118 lejligheder og til januar 2017 kan de sidste 158 lejligheder forventeligt tages i brug.

NCC opfører byggeriet i totalentreprise for Topdanmark Ejendom og PenSam med C.F. Møller og Cowi som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør.

- I NCC har vi en målsætning om at bidrage til at bygge bæredygtige samfund. På Havneholmen har vi forsøgt at skabe nogle boliger, hvor der er mulighed for rekreation i trygge rum med meget begrænset biltrafik, siger Nicolai Schultz, der er direktør i NCC Building og ansvarlig for byggeri i Vestdanmark.

Havneholmen er placeret på en ø og indlemmet af kanaler, så beboerne har alle adgang til vand. De får dermed let ved at udnytte den tætte placering ved vandet i Aarhus havn. Alle boligerne er lejeboliger.

Projektet omfatter 40.000 kvadratmeter boligareal samt et parkeringsanlæg på 14.500 kvadratmeter. Byggeriet har et budget på 660 millioner kroner.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142