23948sdkhjf

Bøttcher Fog klar til 30 nye år i installatørbranchen

Jubilæumsår markerer starten på et nyt og spændende kapitel.

Der er sket meget, siden daværende direktør Lars Bøttcher i 1986 etablerede Bøttcher El på Københavnsvej i Roskilde.

Ambitionen for virksomheden var dengang at levere installationsløsninger til private og erhvervskunder i Roskilde og omegn.

Siden er Bøttcher Fog vokset og har blandt andet specialiseret sig inden for el-projektering og energioptimering – og virksomheden beskæftiger i dag 17 ansatte fra domicilet på Langebjerg 35D.

- Vi er meget stolte over vores 30 år i branchen og glæder os til 30 mere. Sidste år valgte vi at skære forretningen til, specialisere os yderligere inden for energioptimering samt frasolgte vores aktiviteter i Jylland for at fokusere på vores kerneforretning i Roskilde og omegn, siger administrerende direktør Simon Vængebo Pedersen.

Simon Vængebo Pedersens tiltrådte som administrerende direktør tidligere i år med henblik på at styrke virksomheden, så den er gearet til at imødekomme markedets udvikling.

Den yderligere specialisering samt fokus på kerneforretningen i Roskilde og omegn kan allerede mærkes hos virksomheden. Ifølge den nye direktør er der således taget hul på et nyt kapitel i Bøttcher Fogs historie.

- Markedet efterspørger i stigende omfang innovative løsninger med fokus på energioptimering. Vi har derfor oplevet øget kundetilgang og forventer en positiv vækstkurve, oplyser Simon Vængebo Pedersen.

Jubilæet markeres med en reception fredag den 11. november kl. 13-16 på Langebjerg 35D i Roskilde, hvor alle er velkomne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078