23948sdkhjf

Aarhus Arkitekterne er opkøbt

Dansk tegnestue bliver del af ny skandinavisk satsning.

Aarhus Arkitekterne, som i maj fejrede 30 års jubilæum, bliver fremover en del af norske Link Arkitektur.

Ifølge administrerende direktør Tommy Falck er et salg af tegnestuen det rigtige næste skridt for Aarhus Arkitekterne, som dermed bliver del af en markant skandinavisk arkitektvirksomhed med over 440 ansatte.

- Det er to veldrevne og velkonsoliderede virksomheder, der går sammen i en ny stor enhed. Det åbner nye muligheder for at udvikle forretningen markant, siger Tommy Falck.

Aarhus Arkitekterne har gennem mange år opbygget en betydelig position inden for blandt andet sygehuse, og det gør virksomheden til en attraktiv investering for Link Arkitektur, som ønsker at blive ledende inden for sundhedsbyggeri i Skandinavien.

- Sammen vil vi skabe og gennemføre projekter, som vil blive bemærket på både det danske og skandinaviske marked, siger Leif Øie, administrerende direktør i Link Arkitektur.

I løbet af 2017 vil Aarhus Arkitekterne ændre navn til Link Arkitektur Danmark og Links danske kontor vil flytte ind hos Aarhus Arkitekterne, som har kontorer i Aarhus og København.

Efter sammenlægningen er hensigten, at partnerkredsen i Aarhus Arkitekterne skal fortsætte i ledende stillinger i Link Arkitektur.

- Vi ønsker at gøre overgangen så gnidningsfri som muligt for vores kunder og samarbejdspartnere. Sammenlægningen skal opleves som en positiv udvikling, der giver nye muligheder for endnu bedre løsninger, siger Tommy Falch.

Foruden Tommy Falch består partnerkredsen i Aarhus Arkitekterne af Mogens Kristensen, Søren Byriel og Mette Dan-Weibel. Tegnestuen beskæftiger 90 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125