23948sdkhjf

Holbæks store OPP-byggeri tager form

Planlægningen og opførelsen af Holbæk Sportsby har stået på siden 30. juni 2016, hvor Fonden Holbæk Sportsby og Holbæk Kommune indgik kontrakt om gennemførelse af et af landets største OPP-projekter.

Udviklingen af projektet har indtil nu primært bestået af en endelig udformning af faciliteterne i samarbejde med alle projektets interessenter, myndighedsbehandling og flytning af mange tusinde kubikmeter jord.

Nu begynder den 22.500 kvadratmeter store bygning at tage form. Der støbes fundamenter og rejses stål netop nu og hen over de næste måneder. Stålskelettet til områdets varmecentral er på plads, og derefter begynder tennishallen at tage form. Der går derfor ikke lang tid før, at de kommende brugere kan fornemme bygningens størrelse og form.

- Det er dejligt endeligt at kunne se, at det store område begynder at ligne mere end bare marker. Flytningen af jorden giver et klart billede af, hvor alle udendørsaktiviteterne kommer til at placere sig, og nu glæder vi os til, at vi også snart kan se konturerne til den store bygning, siger talsmand for Fonden Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard, i en pressemeddelelse. 

Holbæk Sportsby er tegnet af Kullegaard med Torkil Laursen, OBH-Gruppen og ISC som rådgivende ingeniører og Kragh & Berglund som landskabsarkitekt. Morten C. Henriksen A/S er entreprenør på byggeriet, der løber op i 325 mio. kroner og forventes klar til indvielse i januar 2019. Projektet skaber faciliteter til blandt andet, ketchersport, boldspil, svømning, løb, parkour, ridning og BMX. Derudover indrettes sportsbyen til afholdelse af større arrangementer som eksempelvis koncerter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094