23948sdkhjf

AP Pension melder alt udlejet i Risskov Brynet – og igangsætter ny etape

I disse år omdannes et tidligere industriområde ved Vejlby Ringvej og Gustav Holms Vej til en ny bydel i Risskov, nord for Aarhus.

Med AP Pension og Domis som bygherrer på hver sin del af den knap 13 hektar store grund opføres i alt omkring 1.500 boliger i Risskov Brynet, som den nye bydel er døbt.

De sidste af i alt 295 lejligheder i AP Pensions første delprojekt er nu klar til indflytning, og i løbet af kort tid igangsætter selskabet den næste etape med 126 lejligheder.

- Vi har fra begyndelsen oplevet meget stor efterspørgsel efter vores lejligheder i Risskov Brynet. Det har været en succes at bygge gedigne boliger med en attraktiv placering og til en fornuftig husleje. De er nærmest blevet revet væk, siger direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Den nu færdigopførte etape af AP Pensions byggeri består af 295 boliger fordelt på en række villalejligheder tættest mod det eksisterende villakvarter, to ’slanger’ med etageejendomme i 2 til 5 etager samt et punkthus i 7 etager.

Byggeriet er tegnet af Arkitema med Moe som rådgivende ingeniør, mens Kaj Ove Madsen Aarhus har stået for totalentreprisen.

Den etape, som nu påbegyndes, består af to ’slanger’ med etageejendomme, rækkehuse og et punkthus. I alt 126 boliger. Aarhusianske Sleth er arkitekterne bag denne del af projektet, mens totalentreprisen er lagt i hænderne på NRE Denmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125