23948sdkhjf

Så er Co-Ro i gang med at bygge

Sun Lolly-producenten har taget første spadestik på Henning Larsen-tegnet 'powerhouse'.

Virksomheden Co-Ro, der står bag den kendte frys-selv-is Sun Lolly og læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.

Planerne for et 4.000 kvadratmeter stort nybyggeri, tegnet af Henning Larsen Architects med Norconsult som ingeniør, blev præsenteret i juni, og nu er første spadestik taget.

Det skete tirsdag i forbindelse med Co-Ro’s 75 års jubilæum.

Hvem der skal opføre det nye byggeri er endnu ikke på plads. Kommunikationschef Joakim Vasehus har tidligere fortalt til Building Supply, at Co-Ro forventede at indgå aftale med en af fire indbudte entreprenører i midten af juli.

Kommunikationschefen oplyser, at der fortsat forhandles, men har forventer, at Co-Ro engang i næste uge kan offentliggøre navnet på entreprenøren til det ovale byggeri, som løber op i et større tocifret millionbeløb.

Ovalt byggeri i tre etager
Det 4.000 kvadratmeter store nybyggeri består af en oval bygningskrop i tre etager, der forbindes til en eksisterende administrationsbygning, hvor hovedindgangen i dag er placeret. Fremover vil ankomsten ske i mellemrummet mellem den eksisterende og den nye bygning via et lyst indgangsparti og showroom.

Bygningens primære funktion, laboratorierne, er placeret i et dobbelthøjt rum på første sal. Fra mezzaninen på anden sal, hvor marketing er placeret, er der udsigt over laboratoriet. I stueetagen placeres en kantine og et åbent auditorium til brug ved fx produktpræsentationer.

De øvrige kvadratmeter er fleksibelt indrettet til administrative formål. Arbejdsstationerne er indrettet med henblik på at optimere samarbejde og videndeling på tværs. Langs gangarealer og i forbindelse med arbejdspladserne indrettes uformelle mødesteder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111