23948sdkhjf

Idealcombi tæver Brexit-spøgelse: Sender tusinder af vinduer til London

3000 facadeelementer skal den danske vinduesproducent Idealcombi levere til byggeprojektet Blackwall Reach, som er beliggende i hjertet af London.

Efter en Brexit-opbremsning er det britiske byggeri kommet i gang igen, noterer den danske fabrik sig, og London-projektet strækker sig over de næste 7 måneder for virksomheden i Hurup i Thy.

Der skal leveres et bredt mix af sortimentet fra fabrikken i Thy med indadgående kip-/drejevinduer, vinduer med fast karm, terrassedøre og skydedøre.

- Vores unikke muligheder for at modulere på tværs imellem vore produkters udseende og egenskaber, giver arkitekten mulighed for at gå helt ned i detaljen, hvor arkitektur, funktion og performance skal imødekommes på et højhusbyggeri som Blackwall Reach, skriver Idealcombi i en pressemeddelelse.

Projektet er tegnet af de kendte arkitekter Karakusevic Carson Architects, som vandt opgaven i en international arkitektkonkurrence.

Fase 1B af Blackwall Reach Regeneration projektet består tre bygninger i form af højhuse på mellem 10 og 24 etager.

Projektet kommer i første etape til at rumme 242 eksklusive lejligheder kendetegnet af bæredygtighed, åbne rum og fleksible vinterhaver med store vinduespartier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125