23948sdkhjf

Rambøll-topchef er branchens bedste

Jens-Peter Saul kåres som årets CEO af international brancheorganisation.

Koncernchefen hos Rambøll, Jens-Peter Saul, blev torsdag aften tildelt prisen ’CEO of the Year’ af brancheorganisationen Association for Consultancy and Engineering (ACE).

Det skete på konferencen European CEO Conference, som drøfter og belønner ledelse i ingeniørbranchen i Storbritannien og resten af Europa.

I en kommentar til prisen siger Jens-Peter Saul:

- Det er en stor ære for mig at modtage denne anerkendelse fra ACE, da den europæiske ingeniørrådgivningsbranche omfatter nogle af de mest professionelle konsulentfirmaer i verden. Jeg ser denne pris som en stærk anerkendelse af Rambøll og mine 13.000 talentfulde og højt engagerede kolleger. Rambøll er et virkelig fantastisk firma med et stærkt formål. Hver dag føler jeg mig stolt af at arbejde for sådan en virksomhed.

Jens-Peter Saul har været administrerende direktør for Rambøll siden 2012. I løbet af den tid er virksomheden vokset mere end 50 procent og har gennemgået en betydelig internationalisering med kontorer i nu 35 lande. Rambøll er ansvarlig for storstilede og markante projekter over hele verden og anses som en global leder inden for bæredygtige løsninger.

Dommerkomiteen fra ACE begrunder prisen således:

”Vinderen har demonstreret signifikant international topledelse, og har i sine første år som CEO omdannet virksomheden til en uafhængig og succesfuld aktør på globalt plan”.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188