23948sdkhjf

Fusionerede skoler bygger nyt i fem etager

Esbjerg Statsskole og Esbjerg Handelsskole – tilsammen Esbjerg City Education – vil nu opføre et nybyggeri på ca. 5.000 m². Projektet er netop udbudt i totalentreprise.
I juni måned nåede Esbjerg Statsskole og Esbjerg Handelsskole til enighed om betingelserne for en fusion.

Parterne er nu så langt fremme i planerne om et nyt supergymnasium, at et nybyggeri netop er sendt i udbud i samarbejde med Niras.

Totalentreprisen ventes at omfatte nybygning af ca. 5.000 m² i op til fem etager, ombygning af ca. 1.000 m² samt nedrivning af ca. 1.000 m² eksisterende byggeri.

Hertil kommer etablering af parkeringspladser samt diverse have og belægningsarbejder:

- Totalentreprisen udbydes på baggrund af byggeprogram med tilhørende projektforslag, som totalentreprenøren færdigprojekterer. Udbygningen omfatter hovedsageligt etablering af fællesarealer, faglokaler for naturvidenskab og kunstneriske fag samt personalefaciliteter og administration, oplyser Esbjerg City Education i forbindelse med udbuddet.

Fem aktører prækvalificeres
Byggeriet skal udføres ved den eksisterende handelsskole på Grådybparken 11, hvor det er planen at samle cirka 1.100 elever.

Selve byggeprocessen ventes at strække sig over 17 måneder fra tildeling af kontrakten.

Skolen forventer at prækvalificere fem aktører til konkurrencen om totalentreprisen, og fristen for at komme i betragtning er den 7. januar 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078