23948sdkhjf

Intego løfter omsætningen til 600 millioner

Service- og installationsvirksomheden Intego A/S øger omsætningen med små ti procent, mens indtjeningen står stille

Intego A/S har i det forgangene regnskabsår løftet toplinjen med 9,3 procent, og dermed nærmer den årlige omsætning sig nu 600 mio. kroner. 

Intego A/S
mio. kr. 2016/17 2015/16
Nettoomsætning 594,4 543,4
Resultat af primær drift 22,1 24,2
Resultat før skat 22,1 24,4
Årets resultat 16,6 18,4
Egenkapital 49,4 47,8
Antal ansatte 676 580
Regnskabsåret blev afsluttet 30. september 2017.

- Den fortsatte vækst på toplinjen er et resultat af organisk vækst inden for alle vores forretningsområder, og særligt er vores afdeling i København gået markant frem. Vores målsætning for regnskabsåret var en vækst på 5-10 procent, og vi er meget tilfredse med at konstatere, at væksten ligger i den øvre ende af intervallet, sigerr adm. direktør og medejer Jens Frost Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Indtjeningen for året er på godt 22 millioner kroner, og det er en anelse lavere end i regnskabsåret 2015/16, og det er der en årsag til, fortæller Jens Frost Mikkelsen:

- Sidste års indtjening var positivt påvirket af engangsindtægter blandt andet fra frasalget af datterselskabet Intego Shelters. Sammenholdes indtjeningen med sidste års resultat eksklusiv effekten fra engangsindtægten, er der realiseret en vækst i indtjeningen på 10 procent og hele 54 procent i forhold til 2014/15. Det er vi meget tilfredse med specielt set i lyset af, at der er investeret betydelige midler i vækst og udbygning af kompetencer.

Indtjeningen lander i regnskabsåret på 3,7 procent af omsætningen, hvor den langsigtede målsætning fortsat er 6 procent.

Nye afdelinger og flere medarbejdere
Intego er i dag repræsenteret med 14 afdelinger på landsplan, og det er tre flere, end da virksomheden sidste år fremlagde regnskab. De tre nye afdelinger ligger i Randers, Viborg og Nakskov.

- Vi kombinerer et stærkt landsdækkende setup med en lokal tilstedeværelse, og det er en af vores store styrker. Når vi ønsker at indgå tætte partneraftaler med vores kunder, er lokale afdelinger afgørende for tilliden og ikke mindst fleksibiliteten, fortæller Jens Frost Mikkelsen.

I regnskabsperioden har Intego desuden udvidet det gennemsnitlige medarbejderantal med hele 96 til 676. Det øgede antal medarbejdere skyldes blandt andet de tre nye afdelinger, mens de fleste afdelinger har mandet op de seneste 12 måneder. Aktuelt har antallet af medarbejdere rundet 700.

Forventning om fortsat vækst
Intego forventer at kunne øge både top- og bundlinje i det kommende regnskabsår. Målsætningen er en organisk vækst på 6-8 procent, mens indtjeningsgraden også skal løftes.

- Vi skruer endnu mere op for vores investering i digitaliseringsløsninger, og derudover skal vækstmålsætningen realiseres gennem organisk vækst i udvalgte geografiske områder, siger Jens Frost Mikkelsen.

Han fortæller afslutningsvis, at Intego i øjeblikket arbejder målrettet på at udvide tilstedeværelsen på Sjælland yderligere, enten gennem organisk vækst eller gennem opkøb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109