23948sdkhjf

Sjælsø bygger i 8 etager på havnen i Århus

45 ungdomsboliger ser nu dagens lys på Pier 4 på Århus Havn. Projektet hedder ”Marina House” og er tegnet af Cebra Arkitekter.
I sidste uge blev Arkitema og Myhlenberg udpeget til at opføre et projekt med 99 ungdomsboliger på Århus Havn. Nu ser endnu et ungdomsboligprojekt – denne gang med 45 lejligheder – dagens lys i det hastigt voksende havneområde.

”Marina House” repræsenterer en projektværdi på 65 mio. kroner, og Sjælsø oplyser, at byggeriet af de i alt 2.959 m² allerede er igangsat:

- Vi er glade for aftalen om opførelse af Marina House. Med projektet deltager Sjælsø aktivt i udviklingen af byggemulighederne på Århus Havn, et af Danmarks mest spændende udviklingsområder i årene fremover, siger adm. direktør Flemming Joseph Jensen fra Sjælsø.

Energirigtigt byggeri
Marina House er tegnet af Cebra Arkitekter, og byggeriet opfylder kravene til lavenergiklasse 2015.

Både arkitektonisk, indretnings- og trivselsmæssigt er der i udviklingsfasen blevet stillet høje krav til projektet, der på langt sigt skal være et attraktivt sted at bo for unge mennesker.

Alle boliger udstyres med eget køkken og bad, og på 8. sal etableres en stor, fælles tagterrasse med udsigt over byen, lystbådehavnen og Risskov.

Sjælsø oplyser, at aftalen om Marina House vil understøtte indtjeningen i 2011. Selskabet vil sætte tal på årets resultatforventninger i forbindelse med offentliggørelsen af 2010-regnskabet.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172