23948sdkhjf

260 ledige til jobmatch i byggeriet

Københavnske og sjællandske bygge- og anlægsvirksomheder har brug for flere hænder, men de har svært ved at finde mennesker af rette støbning.

Omkring 20 virksomheder møder derfor op til jobmatch på Islands Bygge i København den 17. april 2018.

Her får de selskab af 260 jobsøgende københavnere og sjællændere, der kan få job som bygningskonstruktør, maskinfører, maler og tømrer eller ufaglært – hvis de har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.

- Stadig flere bygge- og anlægsvirksomheder har sværere og sværere ved at skaffe de medarbejdere, de skal bruge. Og samtidig står 260 københavnere og sjællændere uden job, så vi regner med en række match til glæde for både arbejdsgivere og ledige, siger chefkonsulent Jakob Krohn-Rasmussen, Dansk Byggeri.

Jobmatch-arrangementet er støttet af projektet "Kompetent arbejdskraft til Greater Copenhagen," og er et samarbejde mellem Dansk Byggeri og Hovedstadens Rekrutteringsservice, som skal gøre det lettere for virksomheder og jobsøgende at møde hinanden.

Jakob Krohn-Rasmussen oplyser, at der fortsat er få ledige pladser til virksomheder med ledige jobs. Interesserede virksomheder kan kontakte Hovedstadens Rekrutteringsservice på hrs@erhverv.kk.dk.

Arrangementet finder sted tirsdag den 17. april 2018 fra kl. 8.30 - 11.30 i Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126