23948sdkhjf

Randers får en 'rambla'

Tidligere kaserne omdannes til boliger og bypark. PFA har lige købt første etape.

Hvis alt går som planlagt, vil der i løbet af en årrække blive opført cirka 320 boliger på et tidligere kaserneområde i den nordlige del af Randers.

PFA har netop første etape af projektet med 96 lejligheder, som selskabet overtager fra projektudvikleren By i Byen, når boligerne efter planen står færdige i tredje kvartal 2020.

Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres af Raunstrup.

- Det er et superspændende projekt med en god beliggenhed tæt på parkområder og de bymæssige herlighedsværdier i Randers, siger ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn, i en pressemeddelelse.

En lille by i byen
Området er den seneste årrække primært blevet udviklet med fokus på erhverv i overensstemmelse med lokalplanen, men nu starter en fase, hvor i alt 64.000 kvadratmeter ny bebyggelse forventes opført over de kommende år med vægt på nye boliger og etablering af et unikt lokalt nærmiljø.

- Der er en interessant helhedsplan for projektet, der gør, at vi forventer, at området omkring den tidligere kaserne vil få sit eget positive særpræg med en god kombination af boliger og erhverv – en lille by i byen i relativ nærhed til centrum, fortæller Michael Bruhn.

PFA’s lejligheder er ligeligt fordelt med 3x32 lejligheder med to, tre og fire værelser i størrelser fra 67 til 106 kvadratmeter. PFA overtager boligerne nøglefærdige, efter byggeriet er færdigt i 3. kvartal 2020.

Som en del af købsaftalen skal der etablere en helt ny bypark; ”Ramblaen”. I centrum heraf ligger fortsat en af de gamle kasernebygninger, som i fremtiden kan benyttes til eksempelvis torvehal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112