23948sdkhjf

Lokale skal bygge ny Viborg-skole

Første spadestik til Ny Rosenvænget Skole tages om et par uger

Viborg Kommune investerer omkring 60 millioner kroner i en ny specialskole, der skal bygges sammen med Finderuphøj Skole, godt tre kilometer sydvest for byens centrum.

De har vundet entrepriserne:

Råhus: Jakobsen & Blindkilde A/S

Tømrer: Jørgen Sørensen A/S

VVS: Mogensen VVS Comfort A/S

Ventilation: Notusvent A/S

El: El:Con A/S

Gulv: Garant Brich Tæpper og Gulve, Skive A/S

Maler: R2 Farver A/S 

Entrepriserne er tildelt efter kriteriet laveste pris.

Første spadestik til den nye Rosenlunds Skole tages den 27. august, og det ligger fast, at syv udbudte fagentrepriser skal udføres af firmaer med adresse i det midt- eller vestjyske.

- De begynder så små at rydde jorden i begyndelsen af næste uge, og byggeriet forventes at stå færdigt i løbet af foråret 2020, fortæller Mikkel Elsnab Olesen fra Teknik & Miljø i Viborg Kommune.

Forud er gået et længere forløb, hvor det først var meningen, at Mercantecs handelsgymnasium på Vinkelvej skulle om- og udbygges til at huse både Rosenlunds Skole og den nuværende Overlund Skole. Og Viborg Kommune havde allerede indgået totalrådgiveraftale med KAAI, inden planerne blev fejet af bordet – angiveligt på grund af økonomi og geografi.

Kommunen besluttede i stedet at bygge en ny specialskole vest for den nuværende Finderuphøj Skole – ligeledes med KAAI som totalrådgiver – og afsatte 60 mio. kroner til byggeriet, der får et areal på cirka 3.400 kvadratmeter.

Den nye Rosenlunds Skole bygges bogstaveligt talt sammen med Finderuphøj Skole, der ligger godt tre kilometer sydvest for Viborg centrum. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141