23948sdkhjf

Building Green: - Vi er stolte af det, vi laver

Der er stor tilfredshed efter Building Green i København - trods lavere besøgstal

- Hvis jeg skal sætte ét ord på, så er det stolthed. Vi er stolte af det, vi laver, og jeg er enormt taknemmelig og ydmyg over den opbakning vi møder fra alle de mennesker, der er med til at gøre det sjovt at være her.

Direktør Henrik Ulander kunne torsdag aften gøre status over dette års Building Green København, som i denne uge blev afholdt i Forum for ottende gang.

Godt 180 udstillere samt et væld af oplæg, seminarer og paneldebatter gjorde for et par dage endnu engang det gamle eventsted på Frederiksberg til centrum for bæredygtigt byggeri

Siden den første messe i 2011 har Building Green år for år sat besøgsrekord. Det skete dog ikke i år, hvor 7.226 besøgende lagde vejen forbi Forum på Frederiksberg.

Det er godt 10 procent færre end sidste år, men ifølge direktør Henrik Ulander er det ikke arkitekterne eller ingeniørerne, der har valgt messen fra. Det er først og fremmest færre skoleelever og tilfældigt forbipasserende, der har trukket det samlede tal ned.

- Vores udstillere vil gerne snakke med studerende, men det skal have en byggefaglig relevans, og derfor har vi i år sagt nej til flere skoler. Vi har ikke analyseret data endnu, men jeg har ingen grund til at tro, at vi har haft besøg af færre arkitekter, rådgivere, kommuner, bygningskonstruktører eller andre fra vores kernemålgruppe, siger Henrik Ulander.

Uden at kunne sætte minuttal på hæfter han sig samtidig ved, at de besøgende brugte længere tid på messen end tidligere år.

- Standene udvikler sig år for år, og det er dejligt at se, at det lønner sig, siger Henrik Ulander.

Læs mere om Building Green-messen i eftermiddagens nyhedsbrev

Artiklen er en del af temaet Building Green København 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094