23948sdkhjf

De første grunde er solgt: 151 boliger på vej i Høje Taastrup C

En ny bydel er på tegnebrættet i området omkring City 2 i Høje-Taastrup, hvor grundejerne Danske Shoppingcentre, Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune har forenet kræfterne i et nyt fælles udviklingsselskab.

Høje-Taastrup Kommune går selv forrest og vil i løbet af kort tid offentliggøre navnet på vinderen af arkitektkonkurrencen for et nyt rådhus centralt i den nye bydel.

Og nu går byggeriet af bydelens første boliger også snart i gang.

Det er Reka Gruppen, som, på vegne af West-Coast Real Estate III, har købt fire byggefelter i området. Her er planen at opføre 86 rækkehuse samt fire punkthuse med cirka 65 lejligheder.

- Mange ønsker sig nærhed til København og samtidig mere plads, lys og luft omkring familien. Derfor har vi en klar forventning om, at mange vil synes, at Høje Taastrup C er et yderst attraktivt sted at slå sig ned, siger Jesper Kristensen, adm. direktør i investeringsselskabet West-Coast Real Estate.

De fire byggefelter ligger ved den nuværende Blekinge Boulevard, som bliver nedlagt for at skabe plads til den nye by. Fremover vil trafikken blive ledt af den kommende Ny Blekinge Boulevard.

Reka forventer at gå i gang med byggeriet i foråret 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094