23948sdkhjf

14 etager beklædt i kobber – HSHansen lander facadeentreprisen

Et kontorhus på 14 kobberbeklædte etager skyder i vejret på Søren Frichs Vej i Aarhus. 

Base Erhverv er hovedentreprenør på det 60 meter høje og 7.350 kvm store projekt, som er en om- og tilbygning til det succesrige it-selskab Systematics eksisterende kontorer. Projektet er udarbejdet af Erik Arkitekter og Niras. Bygherren bag er Ejendomsselskabet Olav de Linde. 

Nu er facadeentreprenøren fundet. HSHansen har skrevet kontrakt på entreprisen, som lyder på ”den gode side” af 30 mio. kr., oplyser selskabet i en pressemeddelelse.  

Præfabrikerede elementer
Facaden skal udføres med konceptet Hansen UnitAl, som er rent præfabrikerede og uorganiske elementer. 

- Det har været en lang proces fra første tilbud til kontrakten kom i hus. HSHansen har været meget professionelle i hele forløbet på denne facadelukning på godt 32 mio. De har det rigtige koncept til sådan en sag, siger Klaus Meidahl Højen, projektchef hos Base Erhverv, i pressemeddelelsen. 

- At man har brugt UnitAl-konceptet i lignende projekter giver en tryghed for os i hele processen og det er bestemt en fordel med præfabrikation når vi bygger på så trang en plads, tilføjer han. 

Projekteringen af det nye domicil er i fuld gang og montagen af facaderne starter allerede i juni. 

Da Base Erhverv i september sidste år indgik partneringaftale med bygherren om højhus-projektet var det målt på økonomi virksomhedens største opgave til dato.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156