23948sdkhjf

Østjysk entreprenør dobler op og forventer meget mere på Sjælland

2018 bød på omsætningsrekord for Base Erhverv, som også rykker ved opgavernes størrelse og kompleksitet

- I de seneste år har vi gennemført en rivende udvikling og en særdeles positiv transformation. En udvikling, der efter alt at dømme fortsætter det kommende år, lyder dommen over 2018 og den kommende tid fra Base Erhvervs adm. Direktør, Klaus Rønslev, i en pressemeddelelse om udviklingen i firmaets 16. regnskabsår.

Entreprenørvirksomheden med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde kom ud af 2018 med den hidtil største omsætning og med fordobling af årsresultatet.

Omsætningen var vokset til 209 mio. kr. mod 141 mio. kr. i 2017 - en fremgang på 48 pct. Samtidig var årsresultatet mere ned fordoblet og nåede 7,6 mio. kr. 

Vi er nørder
Den positive udvikling tilskriver direktøren blandt andet firmaets skarpe fokus.

- I Base Erhverv koncentrerer vi os udelukkende om idræts- og erhvervsbyggerier. Vi er nørder, der excellerer i dette hjørne af byggebranchen – derfor tør vi godt kalde os specialister på området, siger Klaus Rønslev.  

I foråret 2018 ansatte firmaet Rasmus Mørk Heiberg som regionsdirektør til at styre slagets gang i Østdanmark.

- Vi har i løbet af 2018 investeret væsentligt i at få bedre fodfæste på det sjællandske marked. Her har vi med ansættelsen af nye skarpe og kompetente byggefolk sat kursen mod nye mål. Med afsæt fra kontoret i Roskilde er vi godt på vej, og vi forventer os meget af et endnu uudnyttet potentiale de kommende år, uddyber Klaus Rønslev.

Base Erhverv A/S
mio. kr. 2018 2017
Omsætning 209 141
Bruttoresultat  16,6 8,6
Resultat før skat 7,6 3,7
Årets resultat 5,9 2,9
Aktiver i alt 64,5 65,1
Egenkapital 19,6 14,6
Gns. antal ansatte 14 10
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Større og mere komplekse opgaver
Det er ikke kun top- og bundlinjen, som går op. Opgaverne, som firmaet giver sig i kast med, er der også rykket ved. 

- Mens branchen generelt skriger på arbejdskraft, lykkes vi både med at fastholde eksisterende og rekruttere nye kompetente medarbejdere – noget som virkelig rykker på selvtillidskontoen og fællesskabsfølelsen i vores fantastiske virksomhed, siger direktøren og fortsætter. 

- Nye medarbejdere er faldet godt ind på holdet i årets løb. Sammen med vores trofaste skare har de været medvirkende til, at vi i disse år flytter os både på opgavernes kompleksitet og størrelse. Vi har således i 2018 for første gang indgået aftaler om opførelse af højhuse. Her har vi ramt plet med 9 etager i Horsens og 14 etager i Aarhus.

Fakta: Base Erhverv

Base Erhverv ejes af Dansk Boligbyg Holding, Base Erhverv Medarbejderselskab ApS og KR Finans.

Virksomheden har fælles domicil med søsterselskaberne Base Udvikling as og Dansk Boligbyg i Horsens. Aktiviteterne øst for Storebælt varetages fra Roskilde, hvor Base Erhverv as har kontor sammen med Dansk Boligbyg.

Fokus er erhvervsbyggeri: Kontor, domicil, detail, idræt, lager, produktion og værksted. Opgaverne udføres i såvel total- som hovedentreprise. Siden starten har firmaet opført mere end 110 projekter i hele landet med et samlet etageareal på over 216.000 kvm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125