23948sdkhjf

B. Nygaard Sørensen tager også etape 2 i Helsinge

Centralt i Helsinge skyder en ny bydel kaldet Møllebakken op. Boligselskabet Nordsjælland står bag denne første etape med 113 almene boliger og et fælleshus, som står klar til indflytning i foråret 2020. 

I forlængelse af den nye bydel har Gribskov Kommune ud­budt et større areal til salg. Dels for at sikre større diversitet i området, dels for at fremtidssikre bydelen. 

Nu har arkitektfirmaet Kullegaard sammen med den lokale ejendomsudvikler MS Development så vundet muligheden for at opføre omkring 45 private boliger.

Nybyggeriet sker i tæt samarbejde med entreprenør B. Nygaard Sørensen, der ligesom Kullegaard også deltager i første etape på Møllebakken. 

- Vi glæder os til at gøre brug af vores viden og erfaring fra første etape, så vi bl.a. kan sikre, at det arkitektoniske greb hænger sammen i hele bydelen samt bygge videre på vores gode forhold til Gribskov Kommune, siger partner og arkitekt Kasper Kullegaard fra Kullegaard i en pressemeddelelse om projektet.

Klar tilknytning til det eksisterende
I udvidelsen af den nye bydel arbejdes der videre med de visioner, der er skabt i første etape. 

Det betyder blandt andet, at den nye bebyggelse består af varierende boligtyper med rækkehuse og opgangshuse i forskellige etager. Derudover tilpasser den nye bydel sig det eksisterende med et varieret facadeudtryk. Derudover opføres byggeriet i en passende skala med materialer, der har lang levetid og minimalt vedligehold. 

I de enkelte boliger prioriteres gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og grønne opholdsarealer. Derudover vil der i anden etape være mindre variationer fra første etape, da nogle af boligerne fx får tilknyttet en tagterrasse, mens andre har private havestykker.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.675