23948sdkhjf

KPC og Raundahl & Moesby går sammen med investor om Taastrup-boliger

Høje Taastrup har de seneste år haft massivt fokus på byfornyelsen, og snart ser endnu et nyt boligprojekt dagens lys. 

Ejendomsinvestoren Koncenton har netop købt et stort ejendomsprojekt på Spotorno Allé, hvor de sammen med udviklingsselskabet KPC og totalentreprenør Raundahl & Moesby vil opføre tre ejendomme på 12.000 kvm.

Sælger er et konsortium bestående af KPC og Raundahl & Moesby, og fra administrerende direktør i Raundahl & Moesby, Carsten Raundahl, lyder det i en pressemeddelelse: 

- Vi ser frem til at realisere projektet og udbygge vores samarbejde med Koncenton. Vi kender Koncenton som en professionel samarbejdspartner og dygtig ejendomsinvestor, så det er et perfekt match.

Ejendomsprojektet på Spotorno Allé er tegnet af Arkitema Architects og består af tre ejendomme med et samlet beboelsesareal på 12.000 kvm. Der er primært tale om to-, tre- og fireværelseslejligheder på 42-107 kvm (brutto), men der er også et mindre antal et- og femværelseslejligheder på henholdsvis 44 kvm og 109 kvm (brutto).   

Bygningerne varierer i højde fra fire til seks etager og udstyres med elevatorer. Mellem bygningerne anlægges der grønne fællesarealer med beplantning, der giver beboerne rig mulighed for spil, leg, picnic og solbadning. 

Udlejning sker løbende, og indflytning forventes påbegyndt, når den første ejendom står færdig den 1. oktober 2020. Den endelige overtagelse af alle tre ejendomme finder sted april 2021.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127