23948sdkhjf

Byggeprojekt: Vinge-beslutning udskudt

Det stort anlagte - og i hvert fald midlertidigt kuldsejlede - byudviklingsprojekt Vinge i Frederikssund Kommune ligger stadig hen i det uvisse, efter at byrådet i Frederikssund onsdag aften havde sagen på dagsordenen.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For en uge siden stod det klart, at ingen har budt på byggeretten på det areal med plads til cirka 220 nye boliger, som kommunen har udbudt i Vinge. Byrådet bad derfor forvaltningen om at komme med nye bud på, hvordan et nyt udbud kan se ud.

De bud blev byrådet så præsenteret for i aftes, men politikerne nåede ikke frem til en beslutning om et fremtidigt udbud..

- Idérigdommen i byrådet var så stor, at vi udsætter beslutningen en uge mere, så vi kan give et kvalificeret bud på, hvad vi vil, siger borgmester John Schmidt Andersen (V), til avisen.

Frederikssund Kommune markedsførte fra begyndelsen Vinge som et af Danmarks største byudviklingsprojekter med et areal på 370 hektar. Fuldt udbygget ville der være cirka 20.000 indbyggere og omkring 4.000 arbejdspladser i byen.

De store visioner for Vinge Centrum kollapsede i vinteren 2017-2018, da kommunen og investorerne ikke kunne blive enige om en endelig aftale, og kontrakten faldt til jorden.

Siden er planerne skrumpet en del, og de hænger altså stadig i en usikker tråd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093