23948sdkhjf

Investeringer for 150 mio. kr. skal trække folk og firmaer til Odense-forstad

Med afsæt i to arkitektforslag fra Vandkunsten samt Holscher Nordberg og Sted investerer Faaborg-Midtfyn Kommune de næste fire år 150 mio. kr. udviklingen af Odense-forstaden Årslev

Penge skal blandt andet bruges til infrastruktur, en ny daginstitution, udvikling af en ny bymidte og bypark samt forberedelse til etablering af en ny bæredygtig bydel.

- Vi har som kommune et mål om at blive 3000 flere borgere frem mod 2030, og 1200 af dem skal bo i Årslev. Det gør området til et af vores vigtigste byudviklingsområder, siger borgmester Hans Stavnsager (S) i en pressemeddelelse.

Investeringerne i Årslev bygger på to forslag om en ny bæredygtig bydel og en samlende bymidte, som henholdsvis Vandkunsten samt Holscher Nordberg og Sted vandt arkitektkonkurrencerne om sidste år.

Hans Stavnsager er klar med en invitation til foråret til interesserede investorer:

- Det er to fantastiske arkitektforslag, vi nu går i gang med at realisere. Vi er som kommune klar med de første investeringer i millionklassen og går i gang med de første tiltag i 2020, hvor vi også inviterer potentielle investorer til Årslev, siger borgmesteren.

Forstaden Årslev ligger på grænsen til Odense Kommune med 15 km til Odense Centrum- Der bor 4000 indbyggere i Årslev.Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094