23948sdkhjf

Glostrup-entreprenør tager sidste etape af Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje er nu nået til tredje og dermed sidste etape af masterplanen. 

Arbejdet på Kanalhuset med 20 ejerboliger, en udvidelse af Ellen Marie Hjemmet med 10 boliger og to butikker har været undervejs i et stykke tid, men nu rykker maskinerne ind på pladsen. Det skriver Kuben Management i en pressemeddelelse. 

Byggeriet er en fortsættelse af Kulturhavn Gilleleje, der har skabt rammerne for en helt ny bymidte i Gilleleje med omdrejningspunkt i Kulturhuset. Gilleleje Brugsforening har sammen med Kuben Management stået for idé- og byudviklingen af området, der er blevet et samlingspunkt for borgere og sommerhusbeboere i området året rundt. 

Bygherre KG3 Gilleleje, totalentreprenør Isco A/S fra Glostrup og bygherrerådgiver Kuben Management skal det næste års tid bygge denne tredje etape af den opgave, Gribskov Kommune udbød i 2009. 

Kulturhavn Gilleleje etape 3

Byggefelt: Peter Fjelstrups Vej, Kulturhavn Gilleleje

Bygherre: KG3 Gilleleje Holding ApS

Totalentreprenør: Isco A/S

Arkitekt: Skovhus Arkitekter

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S

Gribskov kommunes arbejde dannede grundlag for en masterplan for hele området, som indtil nu har ført til opførslen af etape et på 5.500 kvm med lægecenter, butikker og boliger og 3.000 kvm kulturhus med blandt andet biograf, bibliotek og restaurant i etape to. Projektet får nu sat prikken over i’et i tredje og sidste fase på 3.600 kvm med blandt andet de 20 nye ejerboliger, hvor langt de fleste allerede er solgt. 

Kanalhuset er tegnet af Skovhus Arkitekter med intentionen om at skabe et varieret byggeri med forskudte facader, forskelige facadesten og afsluttet med penthouselejligheder i sort træ med røde tegl på taget. Lejlighederne varierer i størrelse fra 90-176 kvm. 

Byggeriet er efter planen klar til indflytning i december 2020.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109