23948sdkhjf

Nedslidt p-anlæg er blevet til grønt byrum og 11.000 kvm byggeri

Gennem flere år er der blevet bygget og banket, men nu er der stille og en ny grøn plads med boliger og butikker står klar midt i Aalborg, den nye Budolfi Plads. 

NCC har stået for totalentreprisen og afleverede forleden området til bygherren, så alt er klart til den store åbning lørdag den 16. november. Det oplyser entreprenørkoncernen i en pressemeddelelse. 

Før skabelsen af den nye Budolfi Plads lå der en Nordea bygning, et supermarked og et parkeringsanlæg. Det blev revet ned, og i stedet er der opført en ny parkeringskælder med plads til 131 biler. Oven på den er der en grøn plads omkranset af blandt andet af 31 boliger, et supermarked og en restaurant. Samlet er der tale om et byggeri på 11.000 kvm inklusive kælder. 

- Budolfi Plads er Aalborgs vugge, og vi kan alle være stolte af vores bidrag til omdannelsen af Aalborgs nye grønne hjerte, siger Mikkel Højsleth fra bygherren Budolfi Plads A/S i pressemeddelelsen. 

Projektet på Budolfi plads er tegnet af Kjaer & Richter i samarbejde med Bymunch by- og landskabsdesign og Balslev rådgivende ingeniører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219