23948sdkhjf

1.000 revisoransatte kan ikke tage fejl

NCC har udviklet og opført revisorkæmpen EYs nye hovedkontor, som nu står klar til cirka 1.000 medarbejdere i København. 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har designet den 8.250 kvm kontorbygning på Frederiksberg, og fra mandag den 25. november er der indflytning på adressen Dirch Passers Allé 36. I dag har EY hovedkontor på nabogrunden i et 55.000 kvm stort kontorbyggeri. 

Den nye ejendoms facader er udformet af klart og matteret glas, stål og aluminium bearbejdet i varme nuancer, hvilket skaber en god overgang til de omkringliggende bygninger. 

Fakta: EY Domicil 

Beliggenhed: Dirch Passers Allé, Frederiksberg
Areal: 8.250 kvm kontor + p-kælder
Lejer: EY
Bygherre: NCC Property Development A/S
Entreprenør: NCC Danmark A/S, Byggeri Øst
Arkitekter: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Landskab: 1:1 landskab 

Solceller på taget skal hjælpe til at reducere energiforbruget, og det er blot et af de tiltag, der gør, at bygningen har opnået en DGNB Guld-certificering – en bæredygtighedscertificering, hvor byggeriet er evalueret inden for fem hovedområder; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet. 

NCC Property Development stod for at udvikle kontorhuset samme med Vilhelm Lauritzen som arkitekt, men solgte tidligere i år projektet til den tyske ejendomsinvestor Deka Immobilien. 

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156