23948sdkhjf

Ny spiller vil være førende i Danmark – hyrer konkurrentens tidligere topchef

Hollandske Easy Sanitary Solutions (ESS) vil være den førende leverandør til badeværelser i Danmark og resten af Norden. Til at føre missionen ud i livet ansætter firmaet tidligere Unidrain topchef Peter Secher, der kommer til at lede den nordiske ekspansion fra et hovedsæde i Odense. 

Første skridt bliver at indtage det danske VVS marked, hvor netop Unidrain sidder solidt i sadlen på markedet for designafløb. 

– Vi har i lang tid kigget efter en åbning til det nordiske marked. Med Peter Secher har vi fundet den perfekte person til at lede vores ekspansion i Norden, siger Eric Keizers, Group CEO i ESS, i en pressemeddelelse. 

Peter Secher stod i spiden for Unidrain i mere end syv år. Han blev i januar 2019 afløst på direktørposten af tidligere salgschef Henrik Handschuh.

Skal have meget på hylden for at gå ind på markedet
ESS har sine rødder i designafløbet. Men i de senere år er firmaet vokset voldsomt med produkter til badeværelset. Ifølge Peter Secher er der således både løsninger til luksusvillaen, ungdomsboligen eller sportshallen. 

I takt med at grossisterne bliver mere europæisk orienterede, markederne i Norden glider sammen og digitaliseringen skaber større gennemsigtighed, er der stigende behov for, at producenter agerer mere globalt og digitalt, lyder Peter Sechers vurdering. 

– Norden er et forholdsvist omstændigt marked med forskellige reguleringer fra land til land. Du skal have en del forskellige varer på hylderne for, at det kan betale sig at gå ind, siger han i pressemeddelelsen.

Fakta: Easy Sanitary Solutions

Easy Sanitary Solutions er en hollandsk familieejet virksomhed, som producerer og sælger designafløb og badeværelsesløsninger i mere end 40 lande. Derigennem har firmaet opnået en årlig kvantitet på 1,5 mio. enheder.

Udover designafløb producerer ESS vådrumssikring, vægnicher og accessories for indbygning i moderne badeværelser.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126