23948sdkhjf

Kvartet løber med Aarhus’ ny specialtilbud

Aarhus samler skole, daginstitution, fritidstilbud og tandlæge, der alle henvender sig til specialområdet, under ét tag. 

Et hold med Rum, Moe, Rie Ollendorff og By+Land er nu udpeget som totalrådgiver til udvikling af det multifunktionelle specialtilbud. Desuden har holdet allieret sig med Ergoterapeut Ulla Sparholt, som bidrager i teamet med en særlig viden om målgrupperne.

– I tilbudsfasen har vi arbejdet med at finde ind til opgavens kerne og de potentialer, som skal sættes fri for at understøtte de sårbare målgrupper optimalt, udtaler Karin Elbek, arkitekt og partner i Rum, i en pressemeddelelse om projektet.

Skal udføres i hovedentreprise
Stensagerskolen hedder den store specialskole i Aarhus Kommune for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, autismespektrum forstyrrelser og/eller multiple funktionsnedsættelser. Skolen tilbyder et sammenhængende skole- og fritidstilbud fra 0.-10. klassetrin og er arbejdsplads for mere end 200 medarbejdere. 

Det er Tovshøjskolens nuværende bygninger, som skal omdannes til det kombinerede specialtilbuds nye rammer. Udover skole og dagtilbud vil det nye multibrugerhus også indeholde en specialtandlæge, den nuværende almene skoletandlæge samt forskellige foreningsfaciliteter til bl.a. handicapidræt. 

Teamet skal nu facilitere en proces for arbejdsgrupper, skolebestyrelse, samarbejdsudvalg og styregruppe der munder ud i et byggeprogram og projektforslag tilpasset målgruppernes be­hov. 

Opgaven projekteres til udbud i hovedentreprise og forventes ibrugtaget primo 2022.   

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126