23948sdkhjf

58.000 kvm på otte måneder - midtjyder vinder største opgave til dage

58.000 m2 facader og tag bliver frem til 1. marts 2020 monteret på produktionshallerne til Storstrømsbroen på Masnedø. Den opgave er gået til Pro Montage A/S som firmaets største lukningsentreprise til dato, oplyser den midtjyske specialist i tag- og facadebeklædning i en pressemeddelelse.

Storstrømsbroen skal stå klar i 2023 og den 4 km lange bro bliver til både bil- og togtrafik. Til projektet opføres der 30.000 kvm midlertidige produktionshaller, som anvendes til elementproduktion til broen. Den ene af hallerne er på hele 15.000 kvm. 

De i alt seks haller indgår i den gigantiske byggeplads, der er etableret for at sikre, at elementproduktionen kan foregå døgnet rundt, alle ugens dage og ikke bliver forsinket af vejrlig. 

58.000 kvm lukningsentreprise på otte måneder
Pro Montage har i et samarbejde med Storstroem Bridge Joint Venture I/S udviklet projektet omkring lukningsentreprisen.

Det midtjyske firma varetager lukningsentreprisen på hallerne inklusiv 58.000 kvm facade og tag, 22 døre, 8 porte, 165 ovenlysvinduer, facadevinduer og automatisk røgventilation. 

Projektet på Masnedø har en meget kort tidsplan, så facadespecialisten fik otte måneder til at lukke de seks bygninger på i alt 30.000 kvm. Projektet kører planmæssigt, og fire af de seks haller er lukkede allerede.

Et andet væsentligt forhold for Vejdirektoratet som bygherre på entreprisen er den skærpede sikkerhed. Der holdes hver morgen briefing omkring sikkerhed og arbejdsmiljø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142