23948sdkhjf

Konkurs-ramt tømrer er overtaget af Jensen Gruppen

Jensen Gruppen viderefører det konkursramte københavnske tømrer- og snedkerfirma Bjørn Svendsen A/S, der fortsætter under samme navn.

Det oplyser Jensen Gruppen i en pressemeddelelse.

Der er tale om serviceaktiverne og 30 medarbejdere, som bliver overtaget.

Videreførelsen sker som en del af Jensen Gruppens langsigtede ønske om at "styrke sin markedsposition inden for serviceydelser med fokus på tømrer- og snedkerarbejde", lyder det.

Hos Jensen Gruppen ser koncerndirektør Karsten Hjarsø gode muligheder for at løfte Bjørn Svendsen, der har eksisteret siden 1982, fra en selvstændig virksomhed til at blive en del af en større koncern, hvor der kan udnyttes synergier på tværs.

- Vi har altid kigget til Bjørn Svendsen med stor respekt. De er kendt i branchen for at fokusere på at skabe et godt arbejdsmiljø, godt håndværk og gode kunderelationer. Vi er glade for, at det er lykkedes videreføre tømrerservice-brandet, fastholde dygtige medarbejdere, sikre arbejdspladser og indlemme Bjørn Svendsen i Jensen Gruppen og derved videreudvikle vores forretningsben inden for entreprenørvirksomhed, siger Karsten Hjarsø.

Direktør fortsætter
Bjørn Svendsen A/S's direktør, Peter Voigt Albertsen, vil også fremadrettet stå i spidsen for virksomheden. Peter Voigt Albertsen har været direktør i virksomheden siden 1. august 2019.

- Det er et helt nyt kapitel i Bjørn Svendsens historie. Personligt ser jeg det som en fantastisk mulighed for, at vi hos Bjørn Svendsen kan drage nytte af de synergier, der opstår, når man bliver en del af en så stor koncern som Jensen Gruppen med en bred og alsidig profil og en stærk forretningssans, siger Peter Voigt Albertsen og fortsætter:

- Planen for resten af 2020 er at konsolidere os i et marked med både gamle kunderelationer, men hvor vi også skal forberede os på nye kundetyper og opgaver samtidig med, vi skal finde tilbage til det, vi er bedst til; service, byggeri og mindre entrepriseopgave.

Bag om Jensen Gruppen

  • Drevet som familievirksomhed siden starten i 1986.
  • I dag er der mere end  60 selskaber i koncernen.
  • Jensen Gruppen består af tre forretningsben: entreprenørvirksomhed, ejendomme samt et udviklings- og digitaliseringsspor.
  • Jensen Gruppen omsatte i 2018 for 3,1 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127