23948sdkhjf

Aarsleff-topchef forlader posten

Direktionen i landets største entreprenørfirma, Per Aarsleff Holding A/S, ændres den 10. juli, idet viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen fratræder.

Det melder koncernen ud i en pressemeddelelse.

Lars M. Carlsen har været ansat i Aarsleff siden 1988 og blev direktionsmedlem i 2000.

I pressemeddelelsen fremgår det, at han som en del af den øverste ledelse i virksomheden har haft en "væsentlig andel i selskabets positive og stabile udvikling gennem en lang årrække".

Lars M. Carlsen har været ansvarlig for opbygningen af organisationen i hovedstadsområdet.

Han har desuden stået i spidsen for flere datterselskaber, Aarsleffs indsats på Malmø City Tunnel og Øresundsforbindelsen, flere store infrastruktur- og offshore wind-projekter i både Danmark og udlandet samt Aarsleffs engagement på Femern-projektet.

- Bestyrelsen takker Lars M. Carlsen for en usædvanlig engageret, succesfuld og loyal indsats gennem årene, står der i pressemeddelelsen. 

Direktionen i Aarsleff består fremover af adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Nicolai Schultz samt koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Det oplyses ikke, hvorfor Lars M. Carlsen fratræder sin stilling i Aarlseff. Det oplyses heller ikke, hvad den afgående direktør skal nu, eller om hans stilling skal besættes af en anden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11