23948sdkhjf

Salget eksploderer - Lind & Risør hiver grund til 126 fritidshuse op af skuffen

Coronaudbruddet har fået husbyggeren Lind & Risør til at tage en 232.223 kvm stor sag op af skuffen og sætter et "Til Salg"-skilt på område ved Marielyst. 

– Tilbage i 2005 købte Lind & Risør fem storparceller til fritidshusgrunde, der dengang blev frigivet af staten for at bygge flere sommerhuse herhjemme. Men siden dengang har vi fundet ud af, at vi skal koncentrere os om det, vi er bedst til, og det er at bygge helårshuse - primært på Sjælland. Derfor har storparcellen egentlig bare ligget i skuffen og landmanden, der ejede området før har bare fortsat med at forpagte den frodige landbrugsjord, så den har som sådan ikke kostet os noget at have liggende, siger Thomas Uldall, projektchef i Lind & Risør, i en pressemeddelelse fra EDC Poul Erik Bech. 

– Men grundet Corona og den store popularitet med fritidshuse, tænkte vi, at vi lige så godt kan få den op af skuffen, når nu fritidshuse er så populære i øjeblikket, fortsætter han. 

Der er mulighed for at udstykke op til 126 fritidshuse på den store grund og udstykningsforslag og færdig lokalplan foreligger. 

Ifølge ejendomsmægleren EDC, som  steg salget af sommerhuse i juni 2020 med 147 pct. i forhold til samme måned sidste år, samtidigt har grundsalget haft en fremgang på 133 pct.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125