23948sdkhjf

Se tallene: Pihl & Søn følger kurven og tager et spring

Entreprenørvirksomhed Pihl & Søns resultat tager er spring og lander på 25 mio. kr. i det forskudte regnskabsår 2019/20 mod sidste års resultat på 5,5 mio. kr. Det er ifølge adm. direktør Halldór P. Ragnarssonet tilfredsstillende resultat, der følger den forventede vækstkurve

- Det er et resultat af målrettet arbejde og en klar vision for, hvor Pihl skal hen. Vi har lagt det solide fundament, som vi skal bygge videre på i de kommende år. Der er en tydelig efterspørgsel efter vores kompetencer i markedet, hvilket også reflekteres i årets resultat, siger direktøren i en pressemeddelelse og tilføjer, at det i sidste ende handler det om at nå de langsigtede mål.

Pihl kigger ind det nye regnskabsår med en spændende pipeline, hvilket underbygges af et forår, hvor virksomheden blandt andet vandt totalentrepriser på NordØ i Nordhavn for PFA Ejendomme og Universitetshospitalet i Køge.

- Pihl står stærkt i markedet, og der er ambitioner om at udbygge vores position som en betroet og professionel partner indenfor totalentrepriser. Vi følger en kontrolleret vækstkurve, hvilket er en del af vores langsigtede strategi, siger Halldór P. Ragnarsson.

Konkurrencefordel i konsortiet

Pihl & Søn er en del af Pihlkonsortiet, der desuden består af selskaberne M. J. Eriksson og LM Byg, hvor hver virksomhed har en specialistkompetence inden for henholdsvis anlægsarbejder, råhusarbejder og styring af totalentrepriser. Kombinationen giver ifølge direktøren en konkurrencemæssig fordel, når der bydes ind på større opgaver.

- Synergien i konsortiet har stor betydning, da vi gennem specialiseringen kan håndtere store og komplekse opgaver, hvor hver virksomhed bidrager med deres særlige kompetencer, siger Halldór P. Ragnarsson.

- Det vil fortsat have positiv indvirkning på vores position på markedet, slutter han.

Pihl & Søn A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Nettoomsætning 560,8 208,0
Resultat af primær drift 25,5 5,7
Resultat før skat 25,0 5,5
Årets resultat 19,5 4,2
Balancesum 297,9 125,9
Egenkapital 48,0 28,5
Gns. antal fuldtidsansatte 58 27
Regnskabsåret blev afsluttet 30.06.2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109