23948sdkhjf

Aalborg går på jagt efter entreprenør til univers for 1.160 børn og unge

Totalentreprisen for det 385 mio. kr. dyre børne- og ungeunivers på Stigsborg Havnefront i Aalborg er nu offentliggjort. 

Børne- og Ungeuniverset står til at få et etageareal på 15.600 kvm. Arealet have plads til en firesporet skole med indskoling, mellemtrin og udskoling til 1.000 elever og tilhørende skolefritidsordning samt et nyt dagtilbud med 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn. 

Bygningen skal også fungere som et bydelshus. Ambitionerne er således, at nemlig stedet bliver en livsnerve i den nye bydel ved Stigsborg Brygge. Området kommer også til at rumme plejehjem, erhverv, grønne og maritime rekreative området og boliger til 7-8.000 beboere.  

Alt i alt ventes projektet at løbe op i 385 mio.kr. For entreprenørudgiften er målet 285 mio. kr. 

Prækvalifikationsfasen løber frem til medio november, og i starten af december udvælges de fem totalentrepriseteams, der skal afgive tilbud. 

De bydende totalentreprenører forventes at udarbejde tilbud fra 1. december 2020 og tre måneder frem. Herefter vil der være bedømmelse og forhandling med aflevering af endeligt tilbud i slutningen af maj.   Kontrakten med totalentreprenøren forventes underskrevet inden sommerferien 2021. 

Fakta: Børne- og Ungeuniverset på Stigsborg Havnefront

  • Skal rumme 1000 skoleelever, 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn
  • Ny daginstitution sikrer, at man fortsat kan opretholde pasningsgarantien i området
  • Byggefeltets grundareal: 6.200 kvm plus udearealer i Stigsparken
  • Byggeret etageareal: 15.600 kvm
  • Det kommende Børne- og Ungeunivers skal fungere som en dynamo på Stigsborg Havnefront, et bydelshus, som både kan bruges af børn og unge, personale og lokalsamfundets forenings- og kulturliv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094