23948sdkhjf

Råd i tagkonstruktionen – svømmehal lukket øjeblikkeligt

Råd i Asnæs Svømmehals pyramideformede tagkonstruktion medfører en øjeblikkelig lukning. Det skete mandag den 12. oktober, skriver Odsherred Kommune i en pressemeddelelse. 

- I forbindelse med Byrådets vedtagelse af Erhvervspakke 1 i foråret, hvor der blev afsat penge til reparation af taget i Asnæs Svømmehal på grund af utætheder som følge af vandskader, har kommunens rådgiver på opgaven udtaget prøver af de bærende konstruktioner og her fundet råd. Rådgiveren påpeger, at det medfører en risiko af ukendt omfang for kollaps af taget, og vi er derfor skredet til øjeblikkelig lukning, siger Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme, i pressemeddelelsen. 

- Vi vil nu få vores rådgiver til at undersøge, om der kan etableres en midlertidig løsning for tagkonstruktionen, således svømmehallen midlertidigt vil kunne genåbne, indtil der bliver taget stilling til en varig løsning, som vil indebære en ny tagkonstruktion, tilføjer han.

Niels Minor Borre forventer, at der i løbet af en måneds tid vil kunne tages stilling til en midlertidig løsning, som derefter skal besluttes og bevilges og udføres.

Svømmehallen i Asnæs er tilbage i 1975 opført af den selvejende institution "Idrættens Venner i Asnæs Grevinge" i 1975. Først var det et åbent bassin, men i 1976-1977 blev bassinet overdækket, og herefter er anlægget drevet kommunalt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078